Contacte


Si esteu interessats a fer-vos socis o simplement en rebre informació puntual de les nostres activitats, envieu-nos un correu, indicant-nos nom i cognoms, adreça i telèfon de contacte a:


miquelets@gmail.com
Segons les vostres preferències, també podeu seguir-nos als següents enllaços:Twitter Miquelets de Catalunya Bloc de Miquelets de Catalunya
Correu  Miquelets de Catalunya
 Instagram de Miquelets de Catalunya  
Google Vídeos  Miquelets
Canal Miquelets al Youtube
Facebook  Miquelets de Catalunya Facebook  Regiment Sant jordi Facebook  Regiment de la Diputació Facebook  Miquelets de Vilar i Ferrer
Miquelets de Catalunya
Regiment Sant Jordi
Regiment de la Diputació
Regiment Vilar i Ferrer


No dubteu de posar a les vostres fotografies i enllaços l'etiqueta:   #miqueletsCAT

 
També podeu participar en els nostres Concursos d'INSTAGRAM:

Bases  Concurs d'Instagram

(Bases del Concurs d'Instagram)


Allistament


Admetem nous socis sense distinció d’edat o sexe. Els únics requisits que demanem són estimar-se el país i voler passar-ho bé revivint la nostra història, homenatjant alhora aquells qui van defensar amb les seves vides; ara farà tres segles, la nostra nació.


Fer-se soci val trenta-tres euros l’any. Les despeses d’adquisició de l’uniforme, fusell i altre material de caracterització és un cost que cada membre haurà d’assumir pel seu compte, encara que l'equipament bàsic resta subvencionat en una part i sota condicions per l'Associació.


No tothom pot o vol portar un fusell. Així que també és benvingut qui vulgui vestir-se de civil o d'un Rol singular, donar-nos suport econòmic o bé ajudar-nos en la recerca de documentació i materials que ens puguin ser d’utilitat.

Podeu descarregar-vos el Full d'Allistament:


Full  d'Allistament
amb la col·laboració de: